Het einde is in zicht

Nog één lesweek en dan zit het erop. Na een fantastische periode bij De Klim eindigt mijn Artist-In-Residence om plaats te maken voor de volgende kunstenaar: Sanne Duijf. Volgende week werken we aan de laatste details om een betoverende collectie mini-musea te kunnen exposeren in het Klimkunst Atelier. Komt dat zien!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

3 reacties
  1. astrid zei:

    Wat was het leuk om je in ons team te hebben. Gezellig op de patio , ff lunchen, en weer terug in je hok! Anton, jammer dat je weggaat maar het maakt me ook nieuwsgierig naar de volgende artist in residence. En daar mogen wij, de onderbouw, lekker mee aan de slag.

    • Ha Astrid, bedankt voor je reactie. Die patio vol met herfstbladeren waar je heerlijk in kunt duiken! Daar kan geen ‘lounge-set’ tegenop… En de onderbouw treft het hoor, met Sanne!

  2. Sigrid zei:

    Ik, ouder van 2 dochters op De Klim (in de onderbouw) heb je niet persoonlijk ontmoet maar ik heb zulke mooie dingen van je gezien (de straattekeningen, de typografie, de minimusea) dat ik het erg jammer vind dat je weggaat en dat mijn dochters geen ‘les’ van je zullen krijgen. Kom je nog terug?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: