Ondertussen… (3)

To stop the train

Wanneer wij even pauzeren op de patio van De Klim vraagt Bastiaan ons of we misschien het liedje en de bewegingen van To stop the train kennen. Hij heeft het liedje, omdat het zo mooi bij het thema vervoer past, uitgeschreven voor het Klim-Orkest maar hij moet toegeven dat hij het zelf eigenlijk niet zo goed kent. Joost en Anneke kennen het liedje wel een beetje maar de bewegingen niet. Aan de picknick-tafel naast ons zit een aantal kinderen uit groep drie stilletjes te werken. Één van hen hoort ons zingen en roept ineens: ‘Héé, dat liedje kennen wij ook’ waarop hij meteen luidkeels begint te zingen en direct valt de rest van het groepje hem bij.

Terwijl wij ons na de pauze weer in het speellokaal installeren om verder te repeteren komt het jongetje uit groep drie ineens binnen. ‘De juf zegt dat jullie wel even bij ons in de groep mogen langskomen om het liedje van ons te leren’. Nou, dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen!

Hier een link naar een filmpje van ons bezoek aan groep 3: https://www.youtube.com/watch?v=OYUDc0PxyNg&feature=youtu.be. Dit filmpje is onzichtbaar op ons YouTube-kanaal en uitsluitend bedoeld voor intern gebruik.

Schermafdruk 2015-06-28 15.25.31

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: