Een kijkje in de studio

We zijn alweer drie weken hard aan het werk in de studio. Het gaat er professioneel aan toe. De kinderen worden al echte animatiemakers, reclame-helden, acteurs en vloggers.

GROEP 4

Deze diashow vereist JavaScript.

Groep 4 is deze week begonnen met het maken van de scènes voor de stomme eindfilm. Het verhaal voor de film gaat over het volk Der Emoties. De vier Mega Machtige mensen hebben het voor het zeggen. Heel lang gaat het heel goed en is het volk Der Emoties blij en gelukkig. Totdat de vier Mega Machtige mensen meer en meer macht willen en het volk alleen maar voor ze laat werken. Het volk besluit om te vertrekken. De vier Mega Machtige mensen zijn nu helemaal alleen. Hoe krijgen zij het volk weer terug?

GROEP 4-5

Deze diashow vereist JavaScript.

Groep 4-5 is deze week bezig geweest met het maken van hun eigen stopmotion animatie. Wat dacht je van een glas limonade die kan zingen of een zwemmend ijsje, dansende stinkvoeten en een happend kunstgebit? Houd de blog in de gaten. Volgende week zullen we een paar filmpjes aan het publiek tonen!

GROEP 5

Deze diashow vereist JavaScript.

De toekomstvoorwerpen van groep 5 zijn geproduceerd! Na het ontwerpen van je toekomstvoorwerp is het natuurlijk uiterst noodzakelijk om een reclame te bedenken. De verschrikkelijkste problemen kwamen langs. Van een aangebrande of niet gare pannenkoeken tot altijd maar te laat komen. Gelukkig is daar de ULTRA MEGA EETMAAKMACHINE 2.0 voor uitgevonden door de kinderen. Zo heb je altijd perfecte pannenkoeken. Maar WACHT, er is meer! Wat dacht je van het MEGA SNELLE ZWEEFBOARD of de NIMBUS 2000. Zo kom je nooit te laat en blijven je benen gespaard!

GROEP 6

Groep 6 heeft deze week geoefend met het maken van een interview. Ze hebben geoefend met luisteren, samenvatten en doorvragen. Ze nemen het vloggen en interviewen uiterst serieus! Al is er zeker ruimte voor een prank tussendoor. Benieuwd naar een vlog uit groep 6? Blijf de blog volgen!

Meer over wat wij doen? Check onze Facebookpagina of website: www.jeweetzelf.tv.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: