Afsluiting fotoproject ‘We have a dream’

Vanmiddag was de opening van de expositie van de groepen 7 en 8 van basisschool de Klim in Utrecht. De opkomst was heel goed! En de reacties van zowel ouders, leerlingen en leerkrachten zeer positief! Altijd een uitdaging om het resultaat van een project zo te presenteren dat het ook ‘gezien’ wordt.  De impact van alles bij elkaar is toch wel iedere keer weer indrukwekkend! Wat de kinderen samen maken, prachtig. Hieronder eerst een paar foto’s van de foto’s..

 

Verder had ik de contactafdrukken van de foto’s die de kinderen in de eerste les gemaakt hadden, verspreid over drie tafels, een per groep, en een leporello per klas gemaakt. De foto’s van de kinderen met de ‘elfjes’ opgehangen, tussen de spijkers, haken, kasten en wasbakken in en door. Directeur Marco verzorgde de opening, tezamen met een aantal leerlingen uit de diverse groepen. Zij vertelden in het kort iets over het project, echt leuk om te horen ook hoe zij het ervaren hebben.

 

 

Trots was ik, op al het werk, de kinderen en stiekem toch ook wel een beetje op mezelf. En ik heb er ook weer van geleerd. De kinderen hebben mij uitgedaagd om eens vanuit een ander standpunt een foto te maken, liggend op de grond bijvoorbeeld en niet altijd even door de knieën. Ook iets meer experimenteren met andere werkvormen is voor mij een leerpunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: